Vijfde editie

10-12 november 2017

Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 november 2017 wordt de vijfde editie van ‘Ameland Acappella’ gehouden. In dit weekend wordt onder leiding van dirigent Hans Kaldeway uit Groningen een aantal nummers ingestudeerd en zondags in een klein concert uitgevoerd.  Fijne pop- en jazzmuziek, uiteraard acappella gezongen. De nummers zijn vier tot zesstemmig. Er is een vrouwennummer en een mannennummer. We proberen elk jaar uitdagende nummers te zoeken. Welke dat zijn is nu nog niet duidelijk. Wel dat er weer een nummer van Sting bij zit. De nummers worden digitaal vooral toegestuurd, zodat je thuis aan de slag kunt. Het weekend is bedoeld voor de afwerking. 

Het afsluitende concert van 2016.

 

Reacties 2016

Alles was top. Een 6-sterren arrangement.

***

Wat een energie geeft zo'n weekend, dankzij een dynamische en enthousiaste dirigent Rohan en dankzij de hele organisatie. Overal was aan gedacht.

***

Ik heb veel mogen leren, leuke mensen ontmoet en met respect naar de organisatie gekeken. Kortom: ik heb genoten.

***

Genoten van zang, muziek, hartverwarmende en hilarische momenten, heerlijk eten. Geweldig dat ik er bij was.

 

Reacties 2014

Ik zing al 50 jaar in diverse koren en groepen, maar dit was een van de mooiste, zo niet de mooiste ervaring.

***

Wat was het weer een fantastisch,heerlijk, zalig, vurrukkuluk weekend !!! Het lijkt ieder jaar wel het voorgaande jaar te overtreffen, terwijl we toen ook al zo razend enthousiast waren.

***

Alles liep naar mijn idee gesmeerd. Het was ook fijn dat er goed rekening gehouden werd met dieetzaken.

***

Ik kijk terug op een fantastisch muzikaal weekend en heb enorm genoten van de leerzame repetities, de leuke contacten, de gezelligheid en goede verzorging.